INVITATION to the 30th MAVESZ Chemical Industry Conference

Eger

This content is only available in Hungarian.

Tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait a MAVESZ Vegyipari Konferenciájára, mely jubileumi, 30. alkalommal kerül megrendezésre. A konferenciát 2024. október 8-9-én hagyományosan Egerben, a Hotel Eger & Park (3300 Eger, Szálloda út 1-3.) konferencia termében tartjuk.

Konferenciánkon a hagyományoknak megfelelően nagy hangsúlyt kapnak a versenyképességi, a környezetvédelmi és biztonságtechnikai témák, de rangos külföldi és kormányzati előadók segítségével bemutatjuk a résztvevőknek a vegyipar aktuális helyzetét, kihívásait is. Az elmúlt évek sikerére alapozva újra helyet kap a konferencia programjában a szakmai utánpótlás témaköre. A MAVESZ szakmai utánpótlás stratégiájában foglaltak szerint kiemelten foglalkozunk ezzel a mindenki számára fontos területtel. Természetesen nem marad el a hagyományos, kóstolóval egybekötött gálavacsora sem, amelyre idén újra külső helyszínen kerül sor.

A tájékoztató a részvételi díjakkal és a jelentkezési lappal itt található. 

A részletes program ezen a linken érhető el. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Newsletter Subscription

If you would like to be informed about latest news in the chemical industry, please provide your name and email address!