EFTCO ülés Budapesten

A MAVESZ-szal szakmai kapcsolatokat ápoló Magyar Tartálytisztítók Szövetsége megalakításának 10. évfordulója alkalmából a közelmúltban Budapesten tartotta  éves kongresszusát a Tartálytisztítók Szervezeteinek Európai Szövetsége (EFTCO).

A közgyűlésen a tagok 2017. január 1-i hatállyal felvették a szlovén nemzeti szövetséget az európai szervezetbe, így Szlovéniában is lehetséges lesz a nemzeti szervezet tagvállalkozásai által ECD minősítések kibocsátása a jövő évtől. A kongresszuson bemutatkozott a Dontal Estonia nevű észt vállalkozás, amely tartálytisztító eszközöket és személyre szabott tisztítási megoldásokat kínál.

A konferencián nagy érdeklődéssel kísért előadást tartott dr. Hegedüs Lajos, a MAGYOSZ szakmai biztosságának elnöke a gyógyszeripar és a tartálytisztítás kapcsolatáról, illetve azokról az elvárásokról, amelyeket a gyógyszergyártó szakma támaszt az együttműködés jövőbeni bővítéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Newsletter Subscription

If you would like to be informed about latest news in the chemical industry, please provide your name and email address!