EFTCO ülés Budapesten

A MAVESZ-szal szakmai kapcsolatokat ápoló Magyar Tartálytisztítók Szövetsége megalakításának 10. évfordulója alkalmából a közelmúltban Budapesten tartotta  éves kongresszusát a Tartálytisztítók Szervezeteinek Európai Szövetsége (EFTCO).

A közgyűlésen a tagok 2017. január 1-i hatállyal felvették a szlovén nemzeti szövetséget az európai szervezetbe, így Szlovéniában is lehetséges lesz a nemzeti szervezet tagvállalkozásai által ECD minősítések kibocsátása a jövő évtől. A kongresszuson bemutatkozott a Dontal Estonia nevű észt vállalkozás, amely tartálytisztító eszközöket és személyre szabott tisztítási megoldásokat kínál.

A konferencián nagy érdeklődéssel kísért előadást tartott dr. Hegedüs Lajos, a MAGYOSZ szakmai biztosságának elnöke a gyógyszeripar és a tartálytisztítás kapcsolatáról, illetve azokról az elvárásokról, amelyeket a gyógyszergyártó szakma támaszt az együttműködés jövőbeni bővítéséhez.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a MAVESZ legfrissebb híreiről, akkor add meg neved és email címed!