Tevékenységeink

Szakterületeink és Programjaink

Bemutatjuk a Magyar Vegyipari Szövetség (MAVESZ) által végzett kiemelkedő tevékenységeket és szakterületeket, valamint az általunk kezdeményezett programokat, amelyeket elkötelezetten végzünk a vegyipar és a társadalom fejlődése érdekében.

Felelős Gondoskodás® Program

Kiemelt fontosságú célunk a felelős gondoskodás és fenntarthatóság előmozdítása a vegyiparban. Programunk célja az etikus, környezettudatos és társadalmilag felelős üzleti gyakorlatok terjesztése és támogatása.

Bővebben

Egészségvédelem, kémiai biztonság

Az egészség és a biztonság kiemelt prioritásunk. Tevékenységeink közé tartozik a munkavállalók és a közösségek egészségének védelme, valamint a kémiai anyagok biztonságos kezelésére vonatkozó szabályok és irányelvek kidolgozása.

Bővebben

Iparbiztonság

Az iparbiztonsági területen törekszünk a kockázatok minimalizálására és az ipari balesetek megelőzésére. Olyan intézkedések kidolgozására és támogatására összpontosítunk, amelyek a vegyiparban dolgozók és a közösségek védelmét szolgálják.

Bővebben

Környezetvédelem

Felelősséget érzünk a környezetünk megóvása és fenntarthatósága iránt. Célunk a környezeti terhelés minimalizálása, a hulladékok hatékony kezelése és az ökológiai lábnyom csökkentése.

Bővebben

Ipari adatok, elemzések

Az ipari adatok és információk elemzése révén nyomon követjük a vegyipar fejlődését és a gazdasági trendeket. Az eredmények alapján szakmai támogatást nyújtunk a tagvállalatainknak a stratégiai döntések meghozatalában.

Bővebben

Ágazati társadalmi párbeszéd

Fontosnak tartjuk a társadalmi párbeszédet az ágazaton belül és kívül. Mind hazai, mind nemzetközi szinten együttműködünk a kormányzattal, az érdekelt szervezetekkel, hogy a vegyipar fejlődése harmonikusan illeszkedjen a társadalmi elvárásokhoz.

Bővebben

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a MAVESZ legfrissebb híreiről, akkor add meg neved és email címed!