MAVESZ Vegyianyag Logisztikai Konferencia, 2023. március 21.

logisztikaikonferencia_2023

Több év COVID járvány miatti kihagyás után a Magyar Vegyipari Szövetség 2023. március 21-én újra megrendezte hagyományos konferenciáját, a MAVESZ Vegyianyag Logisztikai Konferenciát.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a konferenciát a szokásoknak megfelelően nagy érdeklődés (közel 60 fő résztvevő) övezte.

A programunk két szakaszból épült fel:

  1. Az első szakaszban a hagyományoknak megfelelően beszámoltunk az ADR változásairól. Ezen kívül képet kaphattunk arról, hogy a vasúti szállítás szereplői hogyan próbálnak megfelelni a klímasemlegességre törekvő EU által támasztott követelményeknek.
  2. A második részben aktuális vállalati logisztikai megoldásokkal, tapasztalatokkal találkozhattak a résztvevők (MOL Petrolkémia Zrt. Poliol üzem, East-West Intermodális Logisztikai Szolgáltató Zrt.). Zárásként az SQAS auditok témakörét jártuk körül egy kerekasztal beszélgetés formájában, ahol az érdekelt felek (auditor, gyártó, felhasználó, disztribútor és logisztikai szolgáltató) fejthették ki véleményüket a megújult SQAS audit kérdőív kapcsán.

Az előadások diái letölthetőek az alábbi linkekről:

A konferenciát támogatta a DACHSER SE és az East-West Intermodális Logisztikai Szolgáltató Zrt. Köszönjük a szponzorációt, mely hozzájárult a konferencia sikeres lebonyolításához.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Newsletter Subscription

If you would like to be informed about latest news in the chemical industry, please provide your name and email address!