MAVESZ Vegyianyag Logisztikai Konferencia, 2023. március 21.

logisztikaikonferencia_2023

Több év COVID járvány miatti kihagyás után a Magyar Vegyipari Szövetség 2023. március 21-én újra megrendezte hagyományos konferenciáját, a MAVESZ Vegyianyag Logisztikai Konferenciát.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a konferenciát a szokásoknak megfelelően nagy érdeklődés (közel 60 fő résztvevő) övezte.

A programunk két szakaszból épült fel:

  1. Az első szakaszban a hagyományoknak megfelelően beszámoltunk az ADR változásairól. Ezen kívül képet kaphattunk arról, hogy a vasúti szállítás szereplői hogyan próbálnak megfelelni a klímasemlegességre törekvő EU által támasztott követelményeknek.
  2. A második részben aktuális vállalati logisztikai megoldásokkal, tapasztalatokkal találkozhattak a résztvevők (MOL Petrolkémia Zrt. Poliol üzem, East-West Intermodális Logisztikai Szolgáltató Zrt.). Zárásként az SQAS auditok témakörét jártuk körül egy kerekasztal beszélgetés formájában, ahol az érdekelt felek (auditor, gyártó, felhasználó, disztribútor és logisztikai szolgáltató) fejthették ki véleményüket a megújult SQAS audit kérdőív kapcsán.

Az előadások diái letölthetőek az alábbi linkekről:

A konferenciát támogatta a DACHSER SE és az East-West Intermodális Logisztikai Szolgáltató Zrt. Köszönjük a szponzorációt, mely hozzájárult a konferencia sikeres lebonyolításához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a MAVESZ legfrissebb híreiről, akkor add meg neved és email címed!