MEGHÍVÓ a MAVESZ jubileumi, 30. Vegyipari Konferenciájára

Eger

Tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait a MAVESZ Vegyipari Konferenciájára, mely jubileumi, 30. alkalommal kerül megrendezésre. A konferenciát 2024. október 8-9-én hagyományosan Egerben, a Hotel Eger & Park (3300 Eger, Szálloda út 1-3.) konferencia termében tartjuk.

Konferenciánkon a hagyományoknak megfelelően nagy hangsúlyt kapnak a versenyképességi, a környezetvédelmi és biztonságtechnikai témák, de rangos külföldi és kormányzati előadók segítségével bemutatjuk a résztvevőknek a vegyipar aktuális helyzetét, kihívásait is. Az elmúlt évek sikerére alapozva újra helyet kap a konferencia programjában a szakmai utánpótlás témaköre. A MAVESZ szakmai utánpótlás stratégiájában foglaltak szerint kiemelten foglalkozunk ezzel a mindenki számára fontos területtel. Természetesen nem marad el a hagyományos, kóstolóval egybekötött gálavacsora sem, amelyre idén újra külső helyszínen kerül sor.

A tájékoztató a részvételi díjakkal és a jelentkezési lappal itt található. 

A részletes program ezen a linken érhető el. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a MAVESZ legfrissebb híreiről, akkor add meg neved és email címed!