REACH, CLP, Biocid tanácskozások

A kis- és közepes vállalkozások REACH/CLP tevékenységének segítésére az EMMI és a MAVESZ között létrejött támogatási szerződés keretében eddig hat alkalommal tartottunk rendkívül hasznos és sikeres szakmai tanácskozásokat.
A program keretében újabb időpontokat hirdetünk meg, így a következő térítésmenteskétnapos szakmai programokra lehet jelentkezni:

Április 14-15. Kétnapos tanácskozás a biocid szabályozásról és a RECH/CLP rendelettel való kapcsolódási pontjairól (program és jelentkezési lap mellékelve)

Április 23-24. Kétnapos tanácskozás a REACH/CLP rendeletek aktuális feladatairól. Fókuszban a keverékek CLP szerinti osztályozása, CLP szerinti címkézés és a biztonsági adatlapok. (Program és jelentkezési lap a honlapról letölthető)

Május 14-15. Kétnapos tanácskozás a REACH/CLP rendeletek aktuális feladatairól. Fókuszban a keverékek CLP szerinti osztályozása, CLP szerinti címkézés és a biztonsági adatlapok. (Program és jelentkezési lap a honlapról letölthető).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a MAVESZ legfrissebb híreiről, akkor add meg neved és email címed!