IMSYS XXIV. KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS IPARBIZTONSÁGI KONFERENCIA

Imsys

Visegrád, 2024. április 17-19.

A tavalyi teltházas alkalom után, idén immár 24. alkalommal rendezi meg az IMSYS a Környezetvédelmi és Iparbiztonsági Konferenciáját április 17. és 19. között Visegrádon. 

2024-ben már komoly kihívást jelent lépést tartani a környezetvédelem naprakész kérdéseivel. Ebben a helyzetben kiemelten fontos, hogy mindannyian tisztában legyünk a környezeti veszélyekkel és az ezekre adott legújabb válaszlehetőségekkel. Ez a konferencia erre kiváló platformot nyújt, összehozva a releváns kutatókat, iparági és jogi szakembereket egy inspiráló fórumon. Az előadók mindegyike kiváló szakértő, és az általuk prezentált témák kivétel nélkül aktuálisak és izgalmasak.

Az idei előadások az alábbi témakörök köré csoportosulnak: a hazai akkumulátoripar kihívásai, hulladékgazdálkodás, MOHU, EPR, ESG, kármentesítés, iparbiztonság.

A Környezetvédelmi és Iparbiztonsági Konferencia tehát nem csupán egy egyszerű esemény, hanem egy olyan platform, ahol az érdeklődők mélyebben belemehetnek ezeknek a fontos szakterületnek a kihívásaiba és megoldásaiba, egyúttal hozzájárulva a szakmai közösség fejlődéséhez és a fenntartható jövőhöz.

További információk, részletes program és jelentkezés a honlapon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a MAVESZ legfrissebb híreiről, akkor add meg neved és email címed!