SQAS auditor képzés Brüsszelben

SQAS training

A CEFIC akkreditált SQAS auditor képzést indít Brüsszelben, 2024. május 15-17. között. A jelölteknek meg kell felelniük az előfeltételeknek, ezért április közepéig várják a jelentkezéseket.
Részletek a mellékelt szórólapon.

A kockázatok elemzése és azok csökkentése életbevágó fontosságú a logisztikában és szállításban annak érdekében, hogy védelmet nyújtsunk a környezetnek, a közösségnek és a vállalatok jó hírnevének. A megfelelő szállítás, kezelés és tárolás biztosításával a vállalatok elkerülhetik a baleseteket és az előírások megsértését. Ugyanakkor a biztonságos szállítási gyakorlatok népszerűsítése hozzájárulhat a vállalatok érdekelt felekkel való bizalomépítéséhez és a fenntarthatósági erőfeszítések támogatásához.

Az SQAS, a CEFIC kezdeményezése, egy önkéntes értékelési rendszer, amely értékeli a logisztikai szolgáltatók biztonsági, környezeti, biztonsági, egészségügyi és minőségi teljesítményét, ideértve az út- és vasúti szállítókat, tartálytisztító állomásokat és raktárakat is. Az értékeléseket akkreditált SQAS-auditorok végzik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a MAVESZ legfrissebb híreiről, akkor add meg neved és email címed!